Hinnasto

Tarjoan lyhytterapiaa sekä koulutuspsykoterapiaa osana kognitiivisen psykoterapian opintojani. Työskentely toteutuu kokeneen psykoterapeuttikouluttajan työnohjauksen alaisena. 

HUOM! VALITETTAVASTI EN VOI TÄLLÄ HETKELLÄ OTTAA UUSIA ASIAKKAITA.

TAPAAMISET EIVÄT OLE KELA-KORVATTAVIA.

I ALSO WORK IN ENGLISH.

Alkukartoituspuhelu n. 10 min

0€

Terapia 50 min (vastaanotolla)

60€


Terapia 60 min (etänä)

60€


Terapia 90 min

90€/80€

(vastaanotolla/etänä)

Terapiatulkki tapaamiselle + perushinta

Teen mielelläni myös tulkkivälitteistä työskentelyä terapiatulkkauksiin erikoistuneiden ammattitulkkien kautta. Tulkkaus voidaan toteuttaa myös puhelimitse. Lopullinen hinta vaihtelee tulkkifirman mukaan. 

n. 92€/h + perushinta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyvinvointi kuuluu jokaiselle, ja mielen hyvinvointi on keskeinen tekijä hyvässä elämänlaadussa.

Lyhytterapiaan tai koulutuspsykoterapiaan hakeutumiseen ei tarvita lähetettä eikä diagnoosia, vaan kuka tahansa voi hakea tukea elämän suuriin tai pieniin haasteisiin. Jos sinulla on jo diagnoosi, olet myös tervetullut! Tarjoamani palvelut eivät toistaiseksi ole Kela-korvattavia (valmistun v. 2025). 

Haluan tarjota palveluita edullisesti, jotta mahdollisimman monella voisi olla niihin pääsy. Saat mukaan kotona tehtäviä harjoituksia, tehtäviä ja lukemistoja, jotka vaikuttavat myönteisesti etenemiseesi. Näin varsinaiset tapaamiset voivat olla hieman harvemminkin. Jos sinulla ei ole aikaa tai voimavaroja työstää asioita myös kotona, voit myös työstää asioita ainoastaan tapaamisilla.

Voit käydä yksittäisillä tapaamisilla tai sopia suoraan muutaman kerran jakson. Lyhytterapian kesto on yleensä maksimissaan 10-20 käyntiä, mutta joskus jo muutamakin käynti voi auttaa avaamaan tilanteita. Muutokset jäävät elämään ja vaikuttamaan, ja tarvittaessa myöhemmin voi hakeutua uudelle jaksolle, jos ja kun elämässä nousee uusia haasteita.